top of page

Te gebruiken bij de cursus Mindfullness/Mindemptyness Verdieping.

U kunt het boek hier of bij mij bestellen.

Boek 2014

 

Boek Geluk in eigen hand

In dit boek leren we onszelf nóg beter kennen en gaan we een stapje verder. Misschien ben je tijdens de Mindemptyness cursus bepaalde gedragspatronen, gedachten of overtuigingen tegengekomen die je belemmeren in je dagelijks leven. Hoe buig je die dan om tot iets wat wél helpt?

De stilte opzoeken en mediteren werkt altijd positief, maar als je uitgemediteerd bent en je het gewone leven weer instapt, kan het gebeuren dat je helemaal niet zo rustig reageert als je zou willen. Je kinderen willen aandacht, je baas is chagrijnig, je collega neemt geen koffie voor je mee, je auto is stuk, je haar zit niet goed, je partner wil dat je klust, het onkruid staat hoog en je kat piest op het parket … hoe reageer je hierop?

Te gebruiken bij de cursus Mindfullness/Mindemptyness Basis.

U kunt het boek hier of bij mij bestellen.

Boek 2013

 

Boek Mindemptyness

We kunnen zélf de switch maken van mindfulness naar mindemptyness. Dit boekje laat je stapsgewijs zien hoe je dat doet. Dit boekje hoort namelijk als cursusmateriaal bij de cursussen Mindemptyness die ik geef. Het volgt mijn 8-weekse programma met oefeningen, meditaties en achtergrondinformatie. Je kunt dit boekje en de meditaties gebruiken om er thuis zelf mee aan de slag te gaan of als naslagwerk tijdens je eigen cursus Mindemptyness. Alle meditaties zijn op internet met links te vinden.

bottom of page